Onze werkwijze is onderscheidend & altijd persoonlijk

Het plannen van een bruiloft is al een feest op zich! Het kost alleen wel even tijd, een beetje moeite en veel energie. Trouwen met een Twist denkt daarom met jullie mee en zorgt ervoor dat jullie niets over het hoofd zien. Met ons team zorgen we ervoor dat jullie een prachtige dag hebben.

Dit doen wij op de volgende manier:

Kennismaking

Wij maken kennis met elkaar en bespreken jullie droombruiloft en hoe wij dit voor jullie kunnen realiseren. Vervolgens nemen we de locaties en jullie wensen door.

Locatie en mogelijkheden

Als jullie een locatie hebben gekozen dan krijgen jullie daar een rondleiding. Na de rondleiding nemen we samen met jullie de wensen en mogelijkheden door.

Offerte

We stellen een offerte op met daarin de locatiehuur, gewenste catering, styling, fotografie en eventuele andere wensen die jullie hebben opgegeven. We hebben daarna nog regelmatig contact voor vragen, advies en wijzigingen.

Voor de bruiloft

Twee weken voor de bruiloft worden de laatste details besproken zoals de definitieve aantallen, tijden en specifieke punten. Twee weken voor de bruiloft wordt de helft van het offertebedrag door het bruidspaar aanbetaald.

Tijdens de bruiloft

Het team van Trouwen met een Twist staat de hele dag voor jullie en jullie gasten klaar. Alles is besproken in het voortraject dus we weten wat er van ons verwacht wordt. Jullie hoeven alleen maar te genieten en er samen met jullie gasten een onvergetelijke dag van te maken!

Na de bruiloft

Wij planten een boom om jullie liefde te vieren in ons bos. Jullie liefde groeit met de jaren!
Zo’n trouwdag wil jij toch ook?

Trouwen met een Twist maakt van jullie bruiloft een belevenis!

Bekijk onze locaties