Deze bruiden gingen jou voor

Want die ervaring van onze klant, van jou, dát is wat uiteindelijk telt. Ja, we zijn zelf ook heel trots op ons werk.

“Wat een fantastisch professioneel team. Wij hebben onze trouwdag als 1 groot feest mogen ervaren, waarin we totaal ontzorgd en verrast werden door alle zorg, details en liefde die dit team over ons heen sprankelde. Carla en Niels we kunnen jullie niet genoeg bedanken en we willen jullie bij iedereen van harte cum laude aanbevelen. Het hele traject naar de trouwdag toe was al 1 groot feest. Waarin niks te gek was en alles kon. En vooral dat laatste was voor ons echt een genot!

Wie voor trouwen met een twist kiest mag in z’n handjes knijpen van geluk. Wij gaan denk ik over tien jaar gewoon nog een keer trouwen zo gaaf was t ;-)”

Heel veel liefs Caspar en Willemijn

“Trouwen met een twist, Hoe kunnen we het omvatten? als een team die er staat voor het bruidspaar. We hebben een geweldige dag gehad. Natuurlijk altijd spannend om alles uit handen te geven, maar wat zijn we hier blij mee geweest. Uiteindelijk is de dag zo gelopen als wij voor ogen hadden. Zij geven hun eerlijke mening van wat kan en mooi is en hielden volledig rekening met wat wij wilden. Ook kunnen ze snel switchen met het weer waardoor het nog een sprookje is gebleven. De service met het feest was ook perfect. Goede en snelle bediening en heerlijk eten. En de fotografie, ook geweldig. Je hebt geen eens in de gaten dat Carla er was, zo fijn. Je kon gewoon je ding doen. En nadien al snel een geweldig voorproefje ontvangen van de foto’s. Nu al zin om alle foto’s te zien, wat zag het er mooi uit! Carla en Reinold, en natuurlijk alle medewerkers die op onze dag hebben geholpen, nogmaals hartstikke bedankt! Jullie zijn zeker een aanrader voor anderen!”

Liefs Patty en Collin

Vraag nu je droombruiloft aan!

Vul jullie gegevens in en zet ons aan het werk! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. We maken samen met jullie een onvergetelijke dag van jullie bruiloft!

    Jullie trouwdatum:

    Soort verzorging:

    Ontdek onze locaties