De mooiste trouwlocaties in Twente vind je bij Trouwen met een Twist

Wie geen standaard bruiloft wil is bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een aantal unieke locaties aan met elk zijn eigen WOW-factor. Een bruiloft in het bos, de heide, een oude Saksische boerderij of een historische burcht: bij ons kan de liefde overal gevierd worden!

Bosbruiloft

Bos bruiloft

In ons eigen privé bos trouwen jullie tussen de bomen. Ongedwongen vieren jullie hier een heerlijke dag op een prachtige plek.

Kas bruiloft

Op deze zeer exclusieve 17de eeuwse havezathe biedt Trouwen met een Twist bruiloften aan tot zestig personen. Dit unieke rijksmonument is uitermate geschikt voor een kleinschalige, high-end bruiloft.

Kasbruiloft
Kasteelbruiloft

Kasteel bruiloft

Dit is echt de WOW-factor! Bij deze unieke locatie kun je trouwen in een echte ridderzaal en borrelen in de rozentuin. Voor een sprookjeshuwelijk moet je hier zijn

Boerenhoeve bruiloft

Op dit historische landgoed trouw je in een prachtig gerestaureerde boerenhoeve. Je beleeft de authentieke sfeer van vroeger met het comfort van nu

Boerenhoevebruiloft

Landgoed bruiloft

Op deze authentieke en sfeervolle locatie kunnen jullie trouwen in de oude hoeve of kiezen voor de andere schitterende plekken op het landgoed. Bossen, heide en beekjes: je vindt het hier allemaal.